Ντόρα: Ευρωπαίοι, σταματήστε τις δηλώσεις που στην Ελλάδα γίνονται μπούμερανγκ... - iefimerida.gr

Ντόρα: Ευρωπαίοι, σταματήστε τις δηλώσεις που στην Ελλάδα γίνονται μπούμερανγκ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι πολύ σημαντικό οι εταίροι μας να μην προβαίνουν σε δηλώσεις, οι οποίες ωφελούν στην πραγματικότητα μόνον εκείνους που εργάζονται κατά της Ευρώπης». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτή η έκκληση της κυρίας Μπακογιάννη, να σταματήσουν οι ... αυστηρές προειδοποιήσεις προς την ελληνική κοινωνία, βασίζεται στη διαπίστωσή της πως οι Έλληνες «είναι οργισμένοι». Εν τούτοις, όπως τονίζει, ««το 82% των Ελλήνων θέλει η χώρα να διατηρήσει το ευρώ». Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι οι πολίτες «με αυτό το σκεπτικό θα ψηφίσουν», στις 17 Ιουνίου.

Για εικόνα «κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος και του δικομματισμού» μίλησε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε δε τα εξής:

«Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μεγαλύτερους συνασπισμούς και, ειλικρινά, χαίρομαι γι' αυτό. Πρέπει να ακούσουμε ο ένας τον άλλον προσεκτικά, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση. Αν ούτως ή άλλως συμφωνούμε ότι ισχύει η αρχή της βούλησης παραμονής μας στην Ευρωζώνη, τότε θα συγκεντρώσουμε πολλούς ανθρώπους που θέλουν να συνεργαστούν. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ