Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη

Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρίση οδηγεί όλο και περισσότερους Έλληνες να αναζητούν εργασία στην Ευρώπη, καθώς ο ευρωπαϊκός Βορράς συνεχίζει να απορροφά «μυαλά» από αδύναμες οικονομίες του Νότου, όπως η Ελλάδα. Δείτε τα επαγγέλματα που έχουν τη μεγαλύτερη προσφορά σε οκτώ από τις δυνατότερες οικονομίες της Ευρώπης. Την τιμητική τους έχουν ...οι μάγειρες!

Συγκεκριμένα, η Γερμανία βρίσκεται σε αναζήτηση μηχανολόγων μηχανικών, ειδικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, υδραυλικών, μηχανικών ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, πωλητές και τεχνικούς συμβούλους τεχνικών υπηρεσιών, τεχνίτες συναρμολόγησης και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών.

Η Γαλλία αναζητά διευθυντές σε τμήματα πωλήσεων και εμπορίου, γιατρούς και συμβούλους πωλήσεων, αναλυτές και σχεδιαστές συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, γραμματείς και ειδικούς στον τομέα των διαφημίσεων και των δημοσίων σχέσεων καθώς και μαγείρους, φυσικοθεραπευτές και χειροπρακτικούς.

Η Ολλανδία ανοίγει τις πόρτες της σε καθηγητές πανεπιστημίων, κολεγίων, ανώτατων σχολών, μηχανολόγους μηχανικούς, αναλυτές και προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργάτες γεωργίας κτηνοτροφίας, πτηνοτροφίας, και φυτωρίων, συγκολλητές και κόπτες μετάλλου, μαγείρους, υπαξιωματικούς και ναύτες καταστρώματος πλοίων, φορτηγίδων και λέμβων.

Η Βρετανία αναζητά δακτυλογράφους, ταμίες, βιολόγους, γεωπόνους, γιατρούς, νοσοκόμους, οικιακούς βοηθούς, καθαριστές, μαγείρους, σερβιτόρους, μπάρμεν, και τεχνίτες παραγωγής προϊόντων από μέταλλο.

Η Αυστρία ψάχνει αναλυτές, και σχεδιαστές συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, σερβιτόρους, μπάρμεν, μηχανικούς ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών, τεχνίτες συναρμολόγησης και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών, ηλεκτρολόγους και εφαρμοστές ηλεκτρονικών μηχανών και συσκευών, μάγειρες, υδραυλικοί και ελαιοχρωματιστές κτιρίων.

Το Βέλγιο δέχεται άτομα για θέσεις γραμματέων, πωλητών, μαγείρων, οικιακών βοηθών, αναλυτών και σχεδιαστών συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, σερβιτόρων, μπάρμεν, διπλωματούχων νοσοκόμων καθώς και μαίες.

Η Δανία ψάχνει για καθηγητές πανεπιστημίων, κολεγίων και άλλων ανώτατων σχολών, γιατρούς, δικηγόρους, βρεφοκόμους και φροντιστές παιδιών, βιολόγους, βοτανολόγους, ζωολόγους και ειδικούς πληροφοριών καθώς και για χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων.

Τέλος, η Σουηδία αναζητά δασκάλους δημοτικών σχολείων, αναλυτές και σχεδιαστές συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, βοηθούς δασκάλων προσχολικής ηλικίας, μάγειρες, συνοδούς προσώπων και οικιακούς βοηθούς νοσοκόμων, γραμματείς και στενογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ