Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα

Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Μπαράκ Ομπάμα πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια όπως όλοι οι άνθρωποι: φορώντας ότι πίστευε ότι ήταν πιο trendy, και προσπαθώντας τι άλλο, να βρει τον εαυτό του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ηλεκρονική εφημερίδα Huffington Post, που δημοσιεύει εννέα άγνωστες «πτυχές» από τα φοιτητικά χρόνια του Αμερικανού προέδρου.

  1. Στο πανεπιστήμιο ο Μπαράκ Ομπάμα κυκλοφορούσε με τζίν, μπλουζάκια μεταξύ των οποίων, κάποια απεικόνιζαν Χαβανέζους πολιτικούς,και ...φλιπ φλοπς, τις γνωστές μας παντόφλες 
  2. Φορούσε αρκετά αστεία καπέλα και μάλιστα φορεμένα στραβά ώστε να δείχνει cool.
  3. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα βράδυ που περπατούσε με κάποιο φίλο του, μάλλον λίγο μεθυσμένος, έπιασε τη συζήτηση σε μία νεαρή ελκυστική κοπέλα. Τότε ο νεαρός Ομπάμα προσπαθώντας να σαγηνεύσει τη νεαρή κοπέλα το έριξε σε μία μάλλον περίεργη επιχειρηματολογία υπέρ του γυμνισμού, λέγοντας πως η ανθρώπινη ράτσα θα ήταν πολύ καλύτερη χωρίς ρούχα. Προφανώς όμως η κοπέλα δεν πείστηκε...
  4.  Στο πανεπιστήμιο άκουγε συγκροτήματα όπως οι Earth, Wind & Fire, Jimi Hendrix, Billie Holiday ενώ είχε υιοθετήσει το στυλ του Μικ Τζάγκερ.
  5. Ο νεαρός Ομπάμα αγαπούσε από παλιά την κάμερα, μάλιστα κάποια στιγμή έκανε μία φωτογράφηση με μία συμφοιτήτρια του η οποία αποκαλύπτει πως ο μετέπειτα πρόεδρος της Αμερικής «το είχε» από μικρός με το φακό. «Ήταν τόσο φυσικός μπροστά στο φακό! Φυσούσε τον καπνό σαν τον Bob Dylan και φορούσε το καπέλο του ανάποδα σαν τον Jimi Hendrix».
  6. Την πρώτη νύχτα που έφτασε στη Νέα Υόρκη με σκοπό να φοιτήσει στο Columbia University συνειδητοποίησε ότι δεν είχε το κλειδί του διαμερίσματος και όπως φημολογείται κοιμήθηκε στο δρόμο. 
  7. Σύμφωνα με τους συμφοιτητές του, ο νεαρός Μπαράκ ήταν αρκετά εσωστρεφής. Η Αμέλια Ρούγκλαντ, φοιτήτρια και αυτή την ίδια περίοδο με τον Ομπάμα στο Columbia University, θυμάται πως όταν τον έβλεπε κανείς να προχωρά στο διάδρομο, «σου έδινε πάντα την εντύπωση ότι πάντα κάτι σκεφτόταν. Ήταν ενδιαφέρον άνθρωπος και σχετικά εκλεκτικός, δε μιλούσε σε όλους και δεν γνωιζε ολονών τα ονόματα, δεν ήταν άνθρωπος του όχλου. Φαινόταν εξαιρετικά δοσμένος σε αυτό το οποίο τον απασχολούσε».Όπως ο ίδιος αποκάλυψε αργότερα, «ζούσα μία ζωή ασκητικού τύπου, ήμουν πολύ σοβαρός, κάτι που δεν ήταν και πολύ υγιές». Μάλιστα δεν παρέστη ούτε στην τελετή αποφοίτησης του πανεπιστημίου.
  8. Τα μαθήματα που προτιμούσε ήταν οι πολιτικές επιστήμες και η λογοτεχνία. Πάντα άκουγε προσεκτικά όλους τους ομιλητές προτού εκφράσει την προσωπική του άποψη.
  9. Ως φοιτητή, τον απασχολούσε ιδιαίτερα το θέμα της ταυτότητας ενώ, προσπαθώντας ο ίδιος να διαλευκάνει το θέμα των φυλετικών ταυτοτήτων, διαβάζε αρκετά βιβλία κοινωνιολογίας.
Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα | iefimerida.gr 0

'

Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα | iefimerida.gr 1
Εννέα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Μπαράκ Ομπάμα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ