Βενιζέλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνομήλικα με εμένα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνομήλικα με εμένα

Βενιζέλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνομήλικα με εμένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ, μετά από ένα tweet που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο οποίο έγραφε πως τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι μικρότερα από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, πως «Δεν μπορεί τα στελέχη μας είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου ήμουν 30 χρονών».

Βενιζέλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνομήλικα με εμένα | iefimerida.gr 0

Όσοι αντέδρασαν υποστήριξαν πως με αυτόν τον τρόπο αποκλείεται από την επόμενη μέρα του κόμματος, μία συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου έσπευσαν να διευκρινίσουν πως ατυχώς απομονώθηκε μία φράση από την ομιλία του προέδρου στην Λιβαδειά με συνέπεια να παρερμηνευθεί, το άνοιγμα του κ. Βενιζέλου στην νέα γενιά.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως η επόμενη ημέρα του κινήματος θα έπρεπε να στηριχθεί σε νέους ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να συμβάλλουν για ένα καλύτερο μέλλον της παράταξης και του τόπου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ