Καλοπληρωτής ο Ζούκερμπεργκ! Δείτε τους μισθούς των υπαλλήλων του Facebook - iefimerida.gr

Καλοπληρωτής ο Ζούκερμπεργκ! Δείτε τους μισθούς των υπαλλήλων του Facebook

Καλοπληρωτής ο Ζούκερμπεργκ! Δείτετους μισθούς των υπαλλήλων του Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όσοι έτρεξαν να αγοράσουν μετοχές του Facebook να είναι λίγο κατηφείς μετά την κατακόρυφη πτώση που αυτές σημείωσαν, αλλά το προσωπικό της εταιρείας και κυρίως όσο κρατούν σε αυτή βασικό ρόλο πρέπει να είναι αρκετά χαρούμενοι, αφού ο ιδιοκτήτης της, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποδεικνύεται... καλοπληρωτής!

Για πρώτη φορά η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της και σύμφωνα με τον κατάλογο των αμοιβών, που δημοσιεύει η Daily Μail, ο ετήσιος μισθός κάποιων υπαλλήλων στο Facebook μπορεί να φθάνει ακόμη και στα 132.503 δολάρια!

Μάλιστα, το Facebook πληρώνει ακόμη και τους ασκούμενους. Για παράδειγμα, ασκούμενος μηχανικός λογισμικού αμείβεται με 74.700 δολάρια το χρόνο! Αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία, αλλά στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει o Mαρκ Ζουκερμπεργκ για να προσελκύσει νέα ταλέντα και να κατοχυρώσει ότι θα δουλεύουν για αυτόν και όχι για τους... ανταγωνιστές του!

Ενδεικτικά, οι ετήσιες αποδοχές ορισμένων υπαλλήλων του Facebook έχουν ως εξής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ