Ληστές με καλάσνικοφ δίνουν λεξοτανίλ σε 69χρονη για να ηρεμήσει - iefimerida.gr

Ληστές με καλάσνικοφ δίνουν λεξοτανίλ σε 69χρονη για να ηρεμήσει

Ληστές με καλάσνικοφ... αλλά και με ανθρωπιά συγκίνησαν την 69χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ληστές, επιχείρησαν να ληστέψουν μία ηλικιωμένη με χτυπημένη μέση, η γυναίκα πανικοβλήθηκε και οι ληστές την καθυσήχασαν και της έδωσαν λεξοτανίλ πριν της αδειάσουν το σπίτι, ενω εκείνη φίλησε με ευγνωμοσύνη το ληστή στο μάγουλο.

Στις 5.30 τα ξημερώματα τρεις ληστές κρατώντας καλάσνικοφ και πιστόλια διέρρηξαν τη μονοκατοικία της 69χρονης στην Παιανία, σπάζοντας το τζάμι του φεγγίτη της πίσω πόρτας και τους σύρτες.

Επιασαν στον ύπνο την 69χρονη ιδιοκτήτρια Ανθή Σίσκου και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και κοσμήματα.

Η ίδια περιέγραψε στο newsit πως οι ληστές δε φορούσαν κουκούλες, ο ένας ήταν ψηλός και οι άλλοι δύο πιο κοντοί και μιλούσαν αλβανικά. Εκείνη τρομοκρατημένη, τους παρακάλεσε στα αλβανικά να μην την πειράξουν γιατί είναι εγχειρισμένη στη μέση και τότε ο ένας απο τους ληστές, την λυπήθηκε και της έδωσε ένα λεξοτανίλ για να την ηρεμήσει και εκείνη από ευγνωμοσύνη -όπως είπε- τον φίλησε στο μάγουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ