ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών

ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτός σε προτάσεις για την διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, κάτι τέτοιο θα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου σχετικά με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι πρέπει να αναζητηθούν όλοι οι δυνατοί τρόποι έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι όροι ισοτιμίας και πλουραλισμού.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι ισχύει στο ακέραιο η πρότασή τους για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι επιχειρεί να αποφύγει το ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών και να μην αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά με τον Πάνο Καμμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ