Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουνίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι

Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Κινηθείτε συντηριτικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας.

Καρκίνος

Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα.

Λέων

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Στο εργσιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Παρθένος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διάθεση. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν.

Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας.

Τοξότης

Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

Αιγόκερως

Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Υδροχόος

Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Ιχθείς

Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ