Η Maserati θα βάζει τεχνητό ήχο στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της - iefimerida.gr

Η Maserati θα βάζει τεχνητό ήχο στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της

Η Maserati θα βάζει τεχνητό ήχο στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι πιο απολαυστικό από ένα αυτοκίνητο με υψηλές επιδόσεις και ήχο που σε διεγείρει; Αυτό σκέφτονται στην Maserati, και σκέφτονται να καταφύγουν σε τεχνητές λύσεις προκειμένου να μην χαθεί η ηχητική απόλαυση από τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της.

Όπως και να το κάνουμε ένας σύγχρονος πετρελαιοκινητήρας μπορεί να έχει πολλά θετικά στοιχεία, ίσως και περισσότερα από έναν αντίστοιχο που λειτουργεί με βενζίνη, όμως ο ήχος του υστερεί κατά πολύ σε επίπεδα απόλαυσης από τον βενζινοκινητήρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αντιπρόεδρος της εταιρείας και υπεύθυνο για την εξέλιξη των προϊόντων Ρόμπερτ Κοράντι, η Maserati εξετάζει το ενδεχόμενο τοποθέτησης τεχνητού ήχου στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της. Ο ήχος αυτός θα είναι παρόμοιος με αυτών από τα βενζινοκίνητα μοντέλα της. Το σύστημα θα συνδέεται με το πεντάλ του γκαζιού και θα εξέρχεται από ηχεία.

Εφόσον η ιδέα ευδοκιμήσει κι εφαρμοστεί στην παραγωγή, το πιθανότερο είναι ότι το πρώτο μοντέλο που θα έχει τεχνητό ήχο θα είναι το SUV Kubang που θα παρουσιαστεί το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ