«Φέρτε την Ελλάδα στο γκρεμό», γράφει το στέλεχος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον - iefimerida.gr

«Φέρτε την Ελλάδα στο γκρεμό», γράφει το στέλεχος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μόνο εάν φθάσει στο γκρεμό η χώρα τους, οι Έλληνες θα υποστηρίξουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει το απαιτούμενο σκληρό πρόγραμμα», υποστηρίζει ο Χιούγκο Ντίξον, υπεύθυνος του τμήματος άρθρων γνώμης του πρακτορείου Reuters.

Με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Herald Tribune, ο κ. Ντίξον υποστηρίζει ότι μόνο ο εξαναγκασμός θα στρέψει την Ελλάδα και τους πολίτες της σε «διαφορετική κατεύθυνση».

Οι ειδικότερες ... εισηγήσεις του:

«Για να φτάσουμε σε αυτό το επιθυμητό σημείο, πρέπει ίσως να πάψουν να δίνονται χρήματα διάσωσης, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στις τράπεζες. Αν κλείσει η πρώτη βρύση, η κυβέρνηση δεν θα θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις» γράφει ο κ. Ντίξον, ο οποίος προφανώς δεν συμμερίζεται την άποψη των New York Times ότι ελάχιστα από τα χρήματα που δίνουν οι δανειστές χρησιμοποιούνται για την καταβολή μισθών και συντάξεων.

«Αν κλείσει η δεύτερη βρύση, οι τράπεζες θα ξεμείνουν από ρευστό σε λίγες ημέρες», καταλήγει ο σχολιαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ