Το δικό του σχέδιο ανάπτυξης με έξοδο από το Μνημόνιο παρουσιάζει ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Το δικό του σχέδιο ανάπτυξης με έξοδο από το Μνημόνιο παρουσιάζει ο Τσίπρας

Το δικό του σχέδιο ανάπτυξης με έξοδο από το Μνημόνιο παρουσιάζει ο Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σήμερα στις 12.00 ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα «εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της πραγματικής οικονομίας» και παράλληλα «δημοσιονομικού νοικοκυρέματος με δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα».

Όπως δήλωσε χτες ο Δημήτρης Παπαδημούλης, το νέο πρόγραμμα θα είναι επικαιροποιημένο και πιο συγκεκριμένο από ότι το πρόγραμμα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, καθως είναι άλλες «οι απαιτήσεις ενός προγράμματος ενός κόμματος που διεκδικεί την πρωτιά στις εκλογές και επομένως το ενδεχόμενο να είναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης».

Το νέο πρόγραμμα θα έχει ως βάση την έξοδο από το Μνημόνιο που -κατά τον ΣΥΡΙΖΑ- οδηγεί στην χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ και θα περιλαμβάνει τέσσερις άξονες:

  1. Οικονομία
  2. Κοινωνικό Κράτος – Εργασία
  3. Δημοκρατία – Πολιτικό Σύστημα
  4. Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα.

Η ανακοίνωση του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ