Tο Google + είναι έτοιμο να παρουσιάσει την νέα του υπηρεσία «Local» - iefimerida.gr

Tο Google + είναι έτοιμο να παρουσιάσει την νέα του υπηρεσία «Local»

Tο Google + είναι έτοιμο να παρουσιάσει την νέα του υπηρεσία «Local»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μία νέα λειτουργία ετοιμάζεται να προωθήσει η Google. Πρόκειται για το Local κάτι αντίστοιχο του «Discover» του Foursquare η οποία θα συνδυάζει και τις αξιολογήσεις της «Zagat».

Η νέα αυτή υπηρεσία θα έχει να κάνει με προτάσεις εξόδου κοντά στην περιοχή μας και φυσικά ενσωματώνει και προτάσεις χρηστών από ανθρώπους που βρίσκονται στους κύκλους σας.

Έτσι, ο χρήστης επιλέγοντας ένα οποιοδήποτε σημείο που τον ενδιαφέρει, θα μπορεί να βλέπει αυτομάτως την ειδική σελίδα που θα έχει φτιάξει στο Google+, μέσω του Google Places for Business. Στην σελίδα αυτή ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει φωτογραφίες, παρουσίαση της επιχείρησης, αξιολόγηση αλλά και σχόλια φίλων που την έχουν ήδη επισκεφτεί.

Το 3ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι η αξιολόγηση από την Zagat, την οποία έχει ήδη αγοράσει η Google.Η αξιολόγηση που βασίζεται σε μια κλίμακα 30 πόντων. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρόσβαση στην αξιολόγηση γίνεται και από άλλες υπηρεσίες όπως το Google Maps.

Το «Local» θα αρχίσει να ενεργοποιείται σταδιακά και δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Οπότε αν δεν βλέπετε ακόμη τη νέα υπηρεσία στην αριστερή σας στήλη του προφίλ σας, θα χρειαστεί απλώς να κάνετε λίγη υπομονή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ