Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τσίρκο του Μαρξισμού - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τσίρκο του Μαρξισμού

Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τσίρκο του Μαρξισμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όλους και με όλα τα έβαλε για ακόμα μία φορά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, στο γερμανικό λαό, ενώ έκανε και ένα άνοιγμα προς την Εκκλησία και τους χριστιανούς ψηφοφόρους.

Ο κ.Μιχαλολιάκος μιλώντας σε εκπομπή στο KONTRA CHANNEL και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε «Εχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του. Αν δείτε τι πιστεύουν οι συνιστώσες του.... Είναι το τσίρκο του Μαρξισμού ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια επιχειρώντας να προσελκύσει πρώην ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στη σχέση του με την εκκλησία και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι χριστιανός ορθόδοξος. Συμπλήρωσε μάλιστα «Με στηρίζουν αρκετοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά εγώ δεν είμαι χριστέμπορας για να πω ονόματα και με στηρίζουν και πολλοί απλοί παπάδες του λαού».

Μιλώντας για τον γερμανικό λαό ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταχθεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ενας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών».

Από την κριτική του δεν γλίτωσαν ούτε οι Αμερικανοί «είναι οι ίδιοι που υπήρξαν πάντοτε. Παίζει έναν αρνητικό ρόλο στα πράγματα της Ελλάδας. Και το Μακεδονικό αυτοί το άνοιξαν. Και το πρόβλημα στην Θράκη, αυτοί το δημιούργησαν. Και το Κυπριακό αυτοί το δημιούργησαν μαζί με τους Άγγλους. Οι σύμμαχοι είναι αποτέλεσμα ιδεολογίας και πίστεως αλλά και συμφερόντων. Στην επανάσταση του 1821 υπήρχε το ρομαντικό κίνημα στην Ευρώπη και ήρθαν εδώ και σκοτώθηκαν Αγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί επειδή πίστευαν στο ιδανικό της αρχαίας Ελλάδας. Το μόνο που μας ενώνει με έναν λαό είναι η Ορθοδοξία και η δύναμη αυτή είναι η Ρωσία. Η Ρωσία είναι μια αυτοκρατορία που αν δεν την αντιμετωπίσεις αξιοπρεπώς θα σου φερθεί σαν δούλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ