Το φαινόμενο του θερμοκηπίου «επιτέθηκε» στη φρουρά της Ελισάβετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου «επιτέθηκε» στη φρουρά της Ελισάβετ [εικόνες]

Ελισάβετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φετινός Μάιος ήταν από τους πιο ζεστούς στη Βρετανία, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 23 βαθμούς, κάτι που σε έναν Έλληνα δε λέει τίποτα, αλλά για έναν Βρετανό θεωρείται καύσωνας.

Όπως λοιπόν σε κάθε καύσωνα, έτσι και σε αυτόν, υπήρχε κάποιος που δεν άντεξε τη ζέστη και λιποθύμησε. Μόνο που αυτός ο κάποιος, δεν ήταν όποιος κι όποιος αλλά ένας από τους φρουρούς της Ελισάβετ, ο οποίος έπεσε σαν μύγα κατά τη διάρκεια πρόβας για την παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας.

Η βαριά στολή που φορούσε ο στρατιώτης, σε συνδυασμό με το μεγάλο γούνινο καπέλο, έκανε τη ζέστη αφόρητη για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και οι πρόβες να διακοπούν.

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου «επιτέθηκε» στη φρουρά της Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου «επιτέθηκε» στη φρουρά της Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου «επιτέθηκε» στη φρουρά της Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, ευτυχώς για τον ίδιο, στις 16 Ιουνίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρέλαση, η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ