Καρατζαφέρης: Τον Τσίπρα τον θέλει πάση θυσία η Αμερική ως ρυθμιστή - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Τον Τσίπρα τον θέλει πάση θυσία η Αμερική ως ρυθμιστή

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ένα πρόσωπο τον οποίον θέλει πάση θυσία η Αμερική ως ρυθμιστή, παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ στις 7 με τον Νίκο Ευαγγελάτο είπε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου πως αποφάσισε να βοηθήσει την Ελλάδα και όχι τους Έλληνες.

Στην συνέχεια κάνοντας μία ιστορική αναδρομή, δήλωσε εμμέσως ότι παρόμοια αχαριστία του ελληνικού λαού έχει υπάρξει και σε άλλες περιπτώσεις της ελληνικής ιστορίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το όνομα του Σωκράτη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ο Γιώργος Καρτζαφέρης σχολίασε και την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, τονίζοντας πως αναγκάστηκε να το κάνει προκειμένου να μην οριστεί πρωθυπουργός ο Φίλιππος Πετσάλνικος και σημείωσε ότι εκείνη την ώρα που το έκανε αυτό ήξερε ότι θυσιάζει το κόμμα.

Από την άλλη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε πως ο λόγος που αποχώρησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν το γεγονός πως ο ίδιος πίεζε τα άλλα κόμματα προκειμένου να διαπραγματευτούν, λέγοντας πως κανείς δεν θα έβγαζε την Ελλάδα από το ευρώ, χωρίς όμως να τον ακούσει κανείς.

Τέλος, σχολιάζοντας και το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά στο οποίο ο ίδιος και ο ΛΑΟΣ δεν ανταποκρίθηκαν είπε πως δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ίσως με άλλους που ανήκουν στο κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ