Την βίασαν επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου - iefimerida.gr

Την βίασαν επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

22χρονη φοιτήτρια νομικής έγινε θύμα άγριου βιασμού στις τρεις τα ξημερώματα, όταν αναγκάστηκε να περπατήσει μέσα από το πάρκο, επειδή ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε να την αφήσει να ανέβει. Της έλειπαν 25 λεπτά από τα συνολικά 6 ευρώ που κόστιζε το εισιτήριο.

Η πόλη του Νότινγχαμ είναι εδώ και μέρες σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της δραματικής ιστορίας της 22χρονης αριστούχου φοιτήτριας που βρέθηκε εγκλωβισμένη στις τρεις τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης, επειδή ο οδηγός του τελευταίου λεωφορείου της γραμμής δεν της επέτρεψε να ανέβει, γιατί της έλειπαν 20 λεπτά.

Παρόλο, μάλιστα, που το λεωφορείο ήταν άδειο, ο οδηγός δεν δέχτηκε να την περιμένει μέχρι εκείνη να σηκώσει λεφτά από το ATM που απείχε μερικές δεκάδες μέτρα.

Την βίασαν επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου | iefimerida.gr 0

Ως αποτέλεσμα η 22χρονη αναγκάστηκε να ζητήσει από την μητέρα της να έρθει να την παραλάβει. Επειδή φοβήθηκε όμως ότι εκείνη θα μπλέξει στο κέντρο της πόλης, το οποίο είναι -εξαιτίας των μονοδρομήσεων- σαν λαβύρινθος, προσφέρθηκε να περπατήσει, μέσα από το πάρκο Nottingham's Forest Recreation , στην άκρη της πόλης.

Την βίασαν επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου | iefimerida.gr 1

Εκείνη είναι που συνάντησε τον μεθυσμένο 19χρονο Τζόζεφ Μοράν, ο οποίος της επιτέθηκε, την ξυλοφόρτωσε «χωρίς έλεος» και στην συνέχεια την βίασε. Και μάλιστα μερικά μέτρα μακριά από εκεί που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο η μητέρα του θύματος, περιμένοντας την να έρθει.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο λόγος που ήταν έξω τόσο αργά η φοιτήτρια -κάτι που δεν το συνήθιζε- ήταν για να γιορτάσει πόσο καλά τα πήγε στις εξετάσεις εξαμήνου της Νομικής σχολής που μόλις είχαν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ