Ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητά εκλογές και επιβραβεύει τον Ρέππα - iefimerida.gr

Ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητά εκλογές και επιβραβεύει τον Ρέππα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογές ζητάει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, σε περίπτωση που συνεχιστεί η κατάσταση ως έχει και με αφορμή όσα έγιναν σήμερα στη Βουλή. Την ίδια ώρα, δίνει τα εύσημα στον Δημήτρη Ρέππα, υιοθετώντας τον χαρακτηρισμό 'τζιτζιφιόγκοι'.

«Άριστα έκανε ο κ.Ρέππας», σημείωσε μιλώντας στον Real FM ο κ.Κακλαμάνης, τονίζοντας προφανώς για τον ειδικό γραμματέα των ΔΕΚΟ που 'φωτογράφισε' στις δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών, πως «κάποιος που έχει έναν υπεύθυνο ρόλο δεν μπορεί να δημιουργεί φήμες και προβλήματα στην κυβέρνηση, διότι η κυβέρνηση και οποιοσδήποτε υπουργός του έκαναν την τιμή να τον αξιοποιήσουν σε ένα πόστο».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής πάντως, επανήλθε στην παλιότερη θέση του περί εκλογών, υποστηρίζοντας πως «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μάρτυρες της οποίας γίναμε και σήμερα στη Βουλή, βεβαιότατα να πάει η υπόθεση στον λαό». Σημείωσε μάλιστα πως «αυτό σημαίνει Δημοκρατία».

Εντωμεταξύ, ερωτηθείς στο Ράδιο 9 ο ΓΓ του υπουργείου Υποδομών Χάρης Τσιόκας, για τις διαρροές περί 'κίτρινης κάρτας' από την τρόικα και κατά πόσον αυτές οι εκτιμήσεις γίνονται από ανθρώπους που δεν μπορούν να εκτιμήσουν πολιτικά και οικονομικά αποτελέσματα του έργου του υπουργείου, απάντησε πως «βεβαίως μπορεί να συβαίνει αυτό», κάνοντας λόγο και για διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στην κοινωνία και την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ