Λαγκάρντ: Μετάνιωσα για τα σχόλια που έκανα για τα παιδιά - iefimerida.gr

Λαγκάρντ: Μετάνιωσα για τα σχόλια που έκανα για τα παιδιά

Λαγκάρντ: Λυπάμαι για την εκμετάλλευση της συνέντευξής μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λύπη της φέρεται να εξέφρασε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, τόσο για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν και έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης οι αναφορές της για την Ελλάδα, όσο και για τις αντιδράσεις και τον αντίκτυπο που υπήρξε όσον αφορά στη γενικότερη εικόνα του Ταμείου.

Μιλώντας εκτός ημερήσιας διάταξης, και πριν αρχίσει η συνεδρίαση στο ΔΝΤ, η κυρία Λαγκάρντ εξέφρασε τη λύπη της τόσο για τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά δίκτυα εκμεταλλεύτηκαν τη συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο στον Guardian, όσο και για τον τρόπο που αυτή παρουσιάστηκε από την ίδια την εφημερίδα.

Σύμφωνα με πηγή του ΔΝΤ, την οποία επικαλέστηκε το Mega, η Κριστίν Λαγκάρντ εμφανίζεται μετανιωμένη για τα σχόλια που έκανε και ιδίως αυτά που αφορούν στα παιδιά.

Από πλευράς του ΔΝΤ δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση γύρω από το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ