Στέφανος Μάνος: Η Ντόρα απειλεί τον υποψήφιό μου στα Χανιά - iefimerida.gr

Στέφανος Μάνος: Η Ντόρα απειλεί τον υποψήφιό μου στα Χανιά

Στέφανος Μάνος : Η Ντόρα απειλεί τον υποψήφιό μου στα Χανιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρή καταγγελία κατά της Ντόρας Μπακογιάννη προέβη ο Στέφανος Μάνος, μέσω Τweeter στο οποίο αναφέρει ότι απειλείται ο υποψήφιος του κόμματος Δημιουργία, Ξανά στα Χανιά, Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Η καταγγελία μοιάζει ακόμη πιο σοβαρή διότι τα δυο στελέχη είχαν προχωρήσει τις διεργασίες, πριν από λίγες ημέρες, για να συνεργαστούν τα κόμματά τους ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Οι συζητήσεις τελικά δεν ευοδώθηκαν και η κυρία Μπακογιάννη ενσωματώθηκε στις λίστες της ΝΔ ενώ το κόμμα ΔΗΣΥ διαλύθηκε αφού ο εκλογικός νόμος απαγορεύει συνεργασίες αν τα κόμματα θέλουν να διεκδικήσουν το μπόνους των 50 εδρών.

Ο κ. Μάνος συνεργάστηκε τελικά με τον Θάνο Τζήμερο και το κόμμα που ίδρυσε, Δράση, συγχωνεύτηκε με τη Δημιουργία, Ξανά.

Στην καταγγελία του ο κ. Μάνος δεν διευκρινίζει τι είδους απειλές δέχεται ο υποψήφιός του στην Κρήτη αν και αφήνει να εννοηθεί, με απαξιωτικό ύφος, ότι η κυρία Μπακογιάννη προσπαθεί να εκλέξει εκεί τους δικούς της υποψηφίους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ