Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: «Στη δίκη της 17Ν δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: «Στη δίκη της 17Ν δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: «Στη δίκη της 17Ν δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντας ότι «έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δίκη της 17Ν και τότε δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, η αήθης και επικίνδυνη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί συνειρμούς για σχέσεις του κόμματος με την τρομοκρατία».

Υπενθυμίζεται πως η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είχε επιτεθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ και πέντε στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής λέγοντας ουσιαστικά ότι τα στελέχη αυτά υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον Ηρακλή Κωστάρη και τον Γιάννη Σερίφη στη δίκη της 17 Νοέμβρη.

Ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι το «ερώτημα είναι που μας οδηγεί αυτή η αντίληψη και θα ενοχοποιήσουμε το δικαίωμα των κατηγορούμενων να έχει μάρτυρες υπεράσπισης».

«Ουσιαστικά η κ. Μπακογιάννη πήρε τη σκυτάλη από τον κ. Παγκαλο που κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για αντάρτικο πόλης, τέτοιους είδους αναφορές έχουν κάνει και τα ΜΜΕ, μου κάνει εντύπωση το πρωτοσέλιδο το ΝΕΩΝ» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος χαρακτήρισε αήθη πολιτική επίθεση την πολιτική της ΝΔ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ