Η 56χρονη νοικοκυρά που πιάστηκε με αξίας 2 εκ. ευρώ κοκαΐνη στο Μπαλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 56χρονη νοικοκυρά που πιάστηκε με αξίας 2 εκ. ευρώ κοκαΐνη στο Μπαλί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

4,7 κιλά κοκαΐνη βρήκαν έκπληκτοι οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Μπαλί στην βαλίτσα της Λίντσεϊ Σάντιφορντ, μιας νοικοκυράς και μητέρας δυο παιδιών από το Τσέλτενχαμ, μέλος μιας διεθνούς σπείρας. Η καλύτερη εκδοχή είναι να την καταδικάσουν σε ισόβια.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως σε αυτές οι περιπτώσεις όταν -μετά την σύλληψή της- οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία έκαναν απόβαση στο προάστιο που έμενε η Σάντιφορντ (μέχρι που της έγινε έξωση πριν από πέντε χρόνια), οι γείτονές της δεν είχαν τα καλύτερα να πουν.

Η 56χρονη νοικοκυρά που πιάστηκε με αξίας 2 εκ. ευρώ κοκαΐνη στο Μπαλί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα ένας 63χρονος δήλωσε «Δίνει την εντύπωση ότι είναι μια καλοσυνάτη και καλοστεκούμενη νοικοκυρά. Αλλά αυτό είναι ψέματα. Πρόκειται για την γειτόνισσα από την κόλαση. Χαίρομαι που έφυγε».

Ενώ συγκεκριμένα σχολίασε πως μπαινόβγαιναν στο σπίτι της άντρες όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, ότι συχνά πυκνά περνούσε και η αστυνομία γιατί αδυνατούσε να κρατήσει τα δυο της παιδιά -που τώρα είναι ενήλικες- στο σχολείο και ότι, κάποια στιγμή, την λήστεψαν γιατί δεν είχε να πληρώσει τα χρήματα που χρωστούσε σε ένα τοκογλύφο.

Η 56χρονη νοικοκυρά που πιάστηκε με αξίας 2 εκ. ευρώ κοκαΐνη στο Μπαλί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χωρίς κανείς να γνωρίζει περαιτέρω λεπτομέρειες, η φημολογούμενη μεγαλέμπορος ναρκωτικών ζει τα τελευταία χρόνια στο Κλίβελαντ, ενώ η σύλληψή της έγινε καθώς προσπαθούσε να μπει στο Μπαλί από την Μπανγκόκ.

Αμέσως μετά την σύλληψή της, η Σάντιφορντ κατέδωσε και βοήθησε στην σύλληψη μιας ακόμη Βρετανίδας και του συζύγου της, ενός δεύτερου Βρετανού καθώς και ένα Ινδού που αποτελούσαν μέρος του κυκλώματος.

Η 56χρονη νοικοκυρά που πιάστηκε με αξίας 2 εκ. ευρώ κοκαΐνη στο Μπαλί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και ότι ο μοναδικός λόγος που δέχτηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά είναι επειδή απείλησαν την ζωή των παιδιών της που μένουν μόνιμα στην Βρετανία.

Κανείς δεν την πιστεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ