Κανέλη προς Βαρεμένο: Δεν θα γίνουμε λοφίο, παράσημο αριστεροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κανέλη προς Βαρεμένο: Δεν θα γίνουμε λοφίο, παράσημο αριστεροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ

Κανέλη προς Βαρεμένο: Δεν θα γίνουμε λοφίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λιάνα Κανέλη έκανε πάλι σήμερα αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: συνέτριψε με λέξεις κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα γίνει το ΚΚΕ λοφίο και παράσημο αριστεροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ» είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η κυρία Κανέλη επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου λέγοντας «εσείς χρηματοδοτείστε από τον εχθρό ως κόμμα της ευρωπαικής Αριστεράς, έχετε στήριξη από την Ευρωπαική Ενωση που είναι ο ταξικός εχθρός, εμείς ως ΚΚΕ δεν έχουμε σχέση».

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι η λύση είναι να χτυπάς στη ρίζα της την αιτία των δεινών και αυτό είναι η Ευρωπαική Ενωση.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος ανέφερε ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού. «Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν λες τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα! Μόκο! Μην το παίζεις τηλεκομμουνίστρια! Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε ήταν που η βουλευτής του ΚΚΕ χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας: «Σιγά ρε μάγκα! Σιγά ρε μάγκα! Σα χρυσό αυγό ακούγεσαι. Απόγονος δοσιλόγων! Απόγονος μαυραγορίτη είσαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ