Οι Βρετανοί θέλουν να αποχωρήσουν από το διαγωνισμό της Eurovision - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί θέλουν να αποχωρήσουν από το διαγωνισμό της Eurovision

Eurovision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προτελευταία θέση που κατέλαβε το Ηνωμένο Βασίλειο στη φετινή Eurovision, εξόργισε τους Βρετανούς φανς του θεσμού, οι οποίοι έστειλαν μηνύματα στο BBC, ζητώντας να αποχωρήσει η χώρα από το διαγωνισμό και να μην σπαταληθούν άλλα χρήματα.

Όπως αναφέρουν πολλοί τηλεθεατές στα μηνύματά τους, ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι αντικειμενικός και χαρακτηρίζεται από πολιτική ψήφο, ενώ ακόμα και μεγάλες εφημερίδες κάνουν λόγο για εξευτελισμό της χώρας στο διαγωνισμό.

Χαρακτηριστικό της βρετανικής οργής είναι το μήνυμα του παρουσιαστή Φίλιπ Σκόφλντ, ο οποίος έγραψε στο Τwitter του: «Είναι ώρα να εγκαταλείψουμε το διαγωνισμό τραγουδιού. Ακόμη κι αν στείλουμε τον Ρόμπι Γουίλιαμς δεν πρόκειται να κερδίσουμε, γιατί όλα γίνονται βάσει πολιτικής».

Σημειώνεται ότι από τις 42 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, μόνο η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Λετονία και η Εσθονία ψήφισαν τον Ένγκελμπερτ Χάμπερντινκ, ο οποίος συγκέντρωσε μόλις 12 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ