Ο Πολ Γκασκόιν δεν πίνει γουλιά πια - Προτιμά να τραβά μπότοξ - iefimerida.gr

Ο Πολ Γκασκόιν δεν πίνει γουλιά πια - Προτιμά να τραβά μπότοξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εποχές που ξεκινούσε τις μέρες του με ένα μπουκάλι τζιν στο χέρι, η νέα υγιεινή διατροφή του και το τι χρειάζεται να μάθει από τον Γουέν Ρούνει είναι μερικά από τα χάιλαιτ της συνέντευξης του πάλαι ποτέ Γκάζα στους Times. Αν και όλοι θα εστιάσουν στον ερωτά του με το μπότοξ.

«Θυμάμαι τις μέρες που είχα ένα μπουκάλι τζιν στο χέρι μου από τις επτά το πρωί. Τώρα, κρατώ ένα βαράκι και αυτό είναι πολύ καλύτερο. Κάπου – κάπου θα ήθελα να πιω μία μπύρα, θα ήταν ψέματα να πω ότι το αλκοόλ δε μου λείπει. Αλλά δεν ήπια χθες, δεν ήπια ούτε σήμερα, ελπίζω να μην πιω και αύριο», ήταν η δήλωσή του, ειλικρινής όπως πάντα, σχετικά με την συνεχιζόμενη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Πλέον ο 45χρονος Γκάζα γυμνάζεται κάθε μέρα, τρώει υγιεινά και, συχνά πυκνά, τραβάει και ένα μποτοξ για να δείχνει φρεσκαδούρα «Έχω κάνει μπότοξ και θα κάνω και στο μέλλον. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό με αυτό».

Ουσιαστικά προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή του, δοκιμάζοντας μέχρι και το internet dating, αφού, όπως δήλωσε, «Δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο που έχει ο Γουέιν Ρούνεϊ για να τις ρίχνω στο κρεβάτι. Πρέπει να μάθω κάποια από τα κόλπα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ