Το ζεύγος Ζούκερμπεργκ στην Ρώμη-Δεν τους αναγνωρίζει ψυχή [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ζεύγος Ζούκερμπεργκ στην Ρώμη-Δεν τους αναγνωρίζει ψυχή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νεόνυμφοι Μάρκ Ζούκερμπεργκ και Πρίσιλα Τσαν απολαμβάνουν το δείπνο τους σε κεντρικό (τουριστικό) εστιατόριο στην Ρώμη. Αν εξαιρέσεις τον παπαράτσι, κανείς δεν καταλαβαίνει ποιοι είναι. Κάτι που δεν το λες και φυσιολογικό.

Δεν φαίνεται καθαρά στην φωτό, αλλά ο Μαρκ έχει μια δυσκολία να καταπιεί την λαχταριστή μπουκιά pasta που έχει μπροστά του. Κάτι που θα συνέβαινε στον καθένα μας, αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σωρό μηνύσεις με αφορμή την πρόσφατη είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μαρκ φρόντισε να πουλήσει 30,2 εκ. μετοχές του «παντελονιάζοντας» 1,13 δισ. δολάρια πριν η μετοχή πάρει την κατηφόρα.

Το ζεύγος Ζούκερμπεργκ στην Ρώμη-Δεν τους αναγνωρίζει ψυχή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως χαρακτηριστικά γράφουν σήμερα τα μισά οικονομικά σάιτ του πλανήτη, ας ευχαριστηθεί ο Μαρκ τον μήνα του μέλιτος του, γιατί -όταν επιστρέψει στην Αμερική- θα συνειδητοποίησει ότι το άλλο γαμήλιο, αυτό μεταξύ εκείνου και της Wall Street έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ