Ανακωχή χρυσαυγιτών - αντεξουσιαστών στην Πάτρα μέχρι νεωτέρας - iefimerida.gr

Ανακωχή χρυσαυγιτών - αντεξουσιαστών στην Πάτρα μέχρι νεωτέρας

Ανακωχή χρυσαυγιτών - αντεξουσιαστών στην Πάτρα μέχρι νεωτέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μία εβδομάδα έντασης και συγκρούσεων στην Πάτρα, η ηρεμία επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι τα επεισόδια θα ξεκινήσουν και πάλι και η πόλη θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στο μάτι του κυκλώνα.

Ωστόσο για την ώρα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι αντιεξουσιαστές φαίνεται πως έχουν αποτραβηχθεί, ωστόσο περιμένουν την επόμενη φιτιλιά για να βγουν και πάλι... στους δρόμους. Η αστυνομία από την πλευρά της βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να προλάβει νέα επεισόδια εναντίον μεταναστών, αλλά και την βεντέτα που έχει ανοίξει σε χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα οι λαθρομετανάστες έχουν εξαφανιστεί από τα συνηθισμένα στέκια τους και έχουν βρει καταφύγιο σε παλιά εγκαταλελειμμένα κτίρια και περιμένουν να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ωστόσο η ατμόσφαιρα στην πόλη μυρίζει μπαρούτι και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως μία απλή αφορμή θα σταθεί η αιτία για να μετατραπούν και πάλι οι δρόμοι της πόλης σε πεδίο μάχης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ