Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Μαΐου

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται

Ταύρος

Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Δίδυμοι

Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι ο ερωτικός τομέας, ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη.

Καρκίνος

Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις.

Λέων

Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Παρθένος

Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε

Σκορπιός

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Υδροχόος

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ