Νεκρός ο μαθητής που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του μέσα στο σχολείο - iefimerida.gr

Νεκρός ο μαθητής που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του μέσα στο σχολείο

Νεκρός ο μαθητής που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του στο σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαθιά θλίψη οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου ανακοίνωσαν ότι υπέκυψε στα τραύματά του το 7χρονο αγόρι το οποίο άρπαξε από τη σχολική αίθουσα ο μπαμπάς του και το πυροβόλησε στα αποδυτήρια, μπροστά στην ανήλικη αδερφή του.

«Παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδα, το παιδί πέθανε στις αρχές του απογεύματος» ανακοίνωσε ο ΜπέρνχαρΓιάνι, εκπρόσωπος του νοσοκομείου της αυστριακής πόλης Σεντ Πέλτεν όπου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κρίσιμη κατάσταση ο επτάχρονος μαθητής.

Στις 25 Μαΐου ο πατέρας του παιδιού είχε εισβάλει στην αίθουσα του σχολείου όπου ο μικρός παρακολουθούσε το μάθημά του, το είχε σύρει στα αποδυτήρια μαζί με την αδερφή του η οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο, και το πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο πατέρας άφησε τον γιο του λιπόθυμο σε μια λίμνη αίματος και την κόρη του σε κατάσταση αμόκ και διέφυγε με το αυτοκίνητό του. Οι διωκτικές αρχές εντόπισαν αρκετές ώρες αργότερα το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο σε έναν γκρεμό, 60 χλμ δυτικά της Βιένης και στο εσωτερικό του το πτώμα του δράστη, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Εναντίον του είχε εκδοθεί από τις αστυνομικές αρχές εντολή απαγόρευσης της διαμονής στο σπίτι του επειδή είχε κριθεί βίαιος και υπήρχαν φόβοι ότι θα έβλαπτε την οικογένειά του. Η απαγόρευση όμως τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα δυστυχώς την εισβολή στο σχολείο και τη δολοφονία του εφτάχρονου παιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ