Η Αντζελίνα Τζολί αναβάλλει τον γάμο τους- Πικραμένος ο Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί αναβάλλει τον γάμο τους- Πικραμένος ο Μπραντ Πιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παραμυθένιος γάμος Τζολί-Πιτ στο κάστρο τους στην Γαλλική εξοχή, του οποίου τις λεπτομέρειες κανόνιζε (ως καλή σύζυγος) ο Πιτ, φαίνεται να αναβάλλεται για τουλάχιστον μετά το καλοκαίρι. Αποτέλεσμα της αναισθησίας της Τζολί που συμφώνησε να παίξει σε τρεις ταινίες, την μια μετά την άλλη.

Οχτώ χρόνια έχει η Αντζελίνα τον Μπραντ «αστεφάνωτο». Διάστημα που, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, αναμένεται να αυξηθεί και άλλο.

Με βάση την μεταξύ τους συμφωνία, που θέλει ποτέ να μην δουλεύουν ταυτόχρονα (ώστε να υπάρχει πάντα κάποιος που να ασχολείται φουλ με τα παιδιά), ο Μπραντ θα περάσει τον επόμενο χρόνο πηγαίνοντας σε ζωολογικούς κήπους και μουσεία.

Την ίδια ώρα που η Αντζελίνα θα βρίσκεται στα διαδοχικά γυρίσματα του Maleficent της Disney, του σίκουελ του Salt και της επόμενης ταινίας του Ντάνι «Slumdog Millionaire» Μπόιλ.

«Ο Μπραντ δεν είναι καθόλου χαρούμενος που η Αντζελίνα επέλεξε να δεχτεί όλες αυτές τις προτάσεις, την ίδια ώρα που εκείνος αρνείται οτιδήποτε του προτείνουν προκειμένου να φροντίσει τα παιδιά και να προετοιμάσει τον γάμο. Σκεφτείτε ότι μέχρι και ο πατέρας της Τζολί, ο Τζον Βόιτ, θα μετακομίσει για μερικούς μήνες στο Λονδίνο (σ.σ. όπου στεγάζεται αυτή την στιγμή η οικογένεια) προκειμένου να βοηθήσει», δήλωσε στην Βρετανική εφημερίδα πηγή κοντά στο ζεύγος.

Εννοείται πως όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι απλά στάχτη στα μάτια των παπαράτσι για να τους αφήσουν ήσυχους να παντρευτούν. Αλλά το γεγονός ότι η Τζολί δεν καταδέχτηκε καν να πάει στην πρεμιέρα της ταινίας Killing Them Softly του Πιτ στο φεστιβάλ των Καννών, δεν αποτελεί και ένδειξη οικογενειακής αρμονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ