Tι απαντά για τη σύλληψή του ο Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του - iefimerida.gr

Tι απαντά για τη σύλληψή του ο Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του

Tι απαντά για τη σύλληψή του ο Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αθώος» δηλώνει μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης ο οποιος συνελήφθη το Σάββατο ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επίσης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Η δήλωση του κ. Δημητρακόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Γιάννη Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον, ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός στα απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα, τα οποία λαμβάνει από αγνώστους.

Η ανωτέρω ανυπόστατη και ψευδής καταγγελία αποτέλεσε την αφορμή, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και να συλληφθεί.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι κίνδυνος υπάρχει για την ελευθεροτυπία, όταν συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι ως δήθεν ηθικοί αυτουργοί ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων».

Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγιάννης συνελήφθη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του στον Εισαγγελέα ο κ. Βαξεβάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ