Πανελλήνιες 2012: Πώς θα κατανεμηθούν οι μονάδες από το ερώτημα Γ4 που ακυρώθηκε - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2012: Πώς θα κατανεμηθούν οι μονάδες από το ερώτημα Γ4 που ακυρώθηκε

Πανελλήνιες 2012: Πώς θα κατανεμηθούν οι μονάδες από το ερώτημα Γ4 που ακυρώθηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζεται πως θα κατανεμηθούν οι επτά μονάδες που θα έπαιρνε ο κάθε υποψήφιος της Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης, από το ερώτημα Γ4 της Φυσικής που ακυρώθηκε λόγω ελλιπούς διατύπωσης, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οπως εξηγεί, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας, σε ότι αφορά στο τέταρτο ερώτημα (Γ4) του τρίτου θέματος, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι «η διατύπωση του ερωτήματος αυτού δεν ήταν πλήρης επιστημονικά», προχώρησε στην ακύρωσή του.

«Αμέσως», συνεχίζει η ανακοίνωση, εκδόθηκαν οι σχετικές οδηγίες στους βαθμολογητές «επιμερίζοντας τις 7 μονάδες, που θα ελάμβανε το ακυρωθέν ερώτημα, στα υπόλοιπα τρία ερωτήματα του ίδιου θέματος».

Σε ότι αφορά στους υποψηφίους που εξετάστηκαν προφορικά, ισχύει η ίδια ρύθμιση που θα εφαρμοστεί κατά τη διόρθωση των απαντήσεων όσων εξετάστηκαν γραπτά και η οποία δεν έχει αρχίσει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ