Χρήστος Χωμενίδης: Η χώρα θέλει Πρωθυπουργό έναν... Μπουτάρη - iefimerida.gr

Χρήστος Χωμενίδης: Η χώρα θέλει Πρωθυπουργό έναν... Μπουτάρη

Χρήστος Χωμενίδης: Η χώρα θέλει έναν... Μπουτάρη ως υποψήφιο Πρωθυπουργό της χώρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανειλικρινή χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον του ελληνικού λαού αλλά και των Ευρωπαίων εταίρων, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις φοβίες του για το έργο της «παρωχημένης πανστρατιάς» του Αντώνη Σαμαρά.

«Σήμερα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ένα πρόσωπο αναφοράς. Εγώ πρότεινα πριν από λίγο καιρό το Γιάννη Μπουτάρη να ηγηθεί στις προσεχείς εκλογές ολόκληρου του δημοκρατικού και φιλοευρωπαϊκού τόξου, το οποίο ξεκινάει από το πεφωτισμένο τμήμα της Νέας Δημοκρατίας και φτάνει μέχρι τη μεταρρυθμιστική Δημοκρατική Αριστερά» δήλωσε στο Έθνος ο Έλληνας συγγραφέας.

Δικαιολόγησε δε την προτίμηση του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με αρκετά γλαφυρό τρόπο, «γιατί τον Μπουτάρη; Γιατί έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του και το αποτέλεσμα του μόχθου του πίνεται στο ποτήρι. Διότι είναι άνθρωπος που υπερέβη τα πάθη του και διατήρησε στο ακέραιο το πάθος του. Διότι είναι του λιμανιού και του σαλονιού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ