Μπακογιάννη: O ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι τζάμπα μάγκες - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: O ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι τζάμπα μάγκες

Μπακογιάννη: O ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι τζάμπα μάγκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα μεγάλο φιλοευρωπαϊκό μέτωπο που θα σταθεί όρθιο και θα νικήσει το λαϊκισμό έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο ΣΕΦ τονίζοντας μάλιστα ότι η απόφαση που πήρε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά γα συνεργασία, ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι τζάμπα μάγκες. Εκεινοι έκαψαν την Αθήνα και κατέλαβαν τα πανεπιστήμια»

Χρειάζεται η γλώσσα της αλήθειας, πραγματικές λύσεις, αφήνουμε τον λαϊκισμό στους άλλους είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι η πολιτική των παροχών, της ήσσονος προσπάθειας, του κρατισμού είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, αλλά δηλητηρίασε το σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν είναι το καινούργιο, εκπροσωπούν τη λογική του χθες, εκπροσωπούν ό,τι πιο αναχρονιστικό και σάπιο στην ελληνική κοινωνία.

Αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές υποστηρίζοντας ότι “δεν είναι μάχη δεξιών - αριστερών, είναι η μάχη όλων των υπεύθυνων Ελλήνων εναντίον των ανεύθυνων λαϊκιστών, η μάχη της αλήθειας κατά του ψεύδους, η μάχη του χθες εναντίον του αύριο”. Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου μπορεί να γίνει, είπε η κυρία Μπακογιάννη, αλλά με αξιοπιστία και ρεαλισμό.

Μίλησε για τον κίνδυνο επιστροφής στην δραχμή: “Λένε στον ελληνικό λαό ότι θα υπάρχουν δραματικές αυξήσεις αγαθών; Τι θα γίνει με τις εισαγωγές; Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική, αλλά η ελπίδα περνά μέσα από την δημιουργία θέσεων εργασίας και μέσα από την ανάπτυξη. Δεν θα υπάρξει Έλληνας πολίτης που δεν θα θελήσει να αντισταθεί στις δυνάμεις της δραχμής, στις δυνάμεις του νέου μαυραγοριτισμού. Εμείς στη ΝΔ με την Ελλάδα δεν παίζουμε. Χρειαζόμασε εκ βάθρων αλλαγές στο οικονομικό και πολιτικό σύστημα”.

Έκλεισε, λέγοντας: “Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί, θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό για την Ελλάδα στην Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ