Hot Trailer: Η Zoe Saldana κόβει κώλους ως Colombiana - iefimerida.gr

Hot Trailer: Η Zoe Saldana κόβει κώλους ως Colombiana

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμάσου να υποδεχτείς νέο entry στις ονειρώξεις σου, με την Zoe Saldana να σου δείχνει τι μπορεί να κάνει αυτό το τρυφερό κορμάκι της, όταν το παίρνει απόφαση το τσαμπουκαλίδικο μουτράκι της.

Βέρα νοϋορκέζα στην καταγωγή, με το δομινικάνικο και το πορτορικάνικο πάντρεμα στα γονίδια της η Zoe Saldana είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα φυλλετικά ανακατέματα είναι το μέλλον της ομορφιάς της ανθρώπινης φυλής. Κι αν στο Avatar (2009) ήταν βουτηγμένη στη μπλε μπογιά, στο Star Trek (2009) ίσα που πρόλαβες να αναρωτηθείς ποια είναι και στο πρώτο Pirates of the Caribbean (2003) είχε τόσο λίγο screentime που πιθανότατα δεν την είχε πιάσει το μάτι σου καν, στο Colombiana, τη νέα εκδοχή της Nikita (1990) απ’ευθείας απ’ το μυαλό του Luc Besson, ετούτο το λεπτεπίλεπτο μελανούρι με το αποφασιστικό πρόσωπο, είναι έτοιμο να περάσει στην πρώτη γραμμή του πυρός, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Σηκώνοντας στους λεπτεπίλεπτους ώμους τους το βάρος της νέας περιπέτειας του θρύλου του γαλλικού εμπορικού σινεμά, η Saldana θα έχει την ευκαιρία να σου δείξει τις δυνατότητές της ως χολιγουντιανό αστέρι, κι απ’ ό,τι φαίνεται στο trailer που σαρώνει σήμερα τα δίκτυα, τουλάχιστον στο κομμάτι του οφθαλμόλουτρου δε θα σ’ αφήσει παραπονεμένο. Δίνοντας θελκτική petite σάρκα και σαγηνευτικό μυστηριώδες βλέμμα στο ρόλο της Cataleya Restrepo, το κορίτσι με την εξωτική αιλουροειδή ομορφιά θα υποδυθεί κολομβιανή εκτελέστρια που κόβει κώλους υποκόσμου, ψάχνοντας να πάρει το σκαλπ του ανθρώπου που εκτέλεσε εν ψυχρώ και μπροστά στα ανήλικα μάτια της τους γονείς της.

Κι αν η Saldana από μόνη της δεν σου φτάνει για διαπιστευτήριο, σημείωσε ότι η Colombiana είναι η δεύτερη συνάντηση του Besson με τους σκηνοθετικούς μεγατόνους δράσης του Olivier Megaton μετά το Transporter 3 (2008) και λίγο πριν οι δυο τους αποκαλύψουν τα σχέδιά τους για τον Liam Neeson στο προγραμματισμένο sequel του Taken (2008). Κι επιπλέον, μαζί με τον Besson που είχε την ιδέα για κάτι που φαίνεται σαν πάντρεμα της Nikita και του Leon (1994) για αποτέλεσμα που να θυμίζει τη Hanna (2011) στη Μπογκοτά, αλλά με περισσότερο Kill Bill (2003) και λιγότερο The Bourne Identity (2002), το σενάριο υπογράφει κι ο Robert Mark Kamen, μια απ’ τις ιερές αγελάδες του ανεγκέφαλου πιστολιδοκυνηγητού, που εκτός απ’ την τριλογία του The Karate Kid και το περσινό remake, στην προϊστορία του έχει τις συνεργασίες του με τον Besson στο The Fifth Element (1997), αλλά και σε όλη την τριλογία του Transporter. Οπότε τώρα ξέρεις τι έχεις να περιμένεις για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ