Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μάχη για την πρωτιά - ΣΥΡΙΖΑ 27,2%, ΝΔ 27% - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μάχη για την πρωτιά - ΣΥΡΙΖΑ 27,2%, ΝΔ 27%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή είναι η μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία για την πρωτιά, καθώς σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση της «Metron Analysis», συγκεντρώνουν 27,2% και 27% αντίστοιχα.

Στην τρίτη θέση εξακολουθεί να είναι το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας 14,8%. Στην συνέχεια ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%, το ΚΚΕ με 5,2% και η Χρυσή Αυγή με 4,9%. Εντός Βουλής φαίνεται να είναι και η Δημιουργία Ξανά!-Δράση καθώς συγκεντρώνει το απαραίτητο 3%.

Εκτός του Κοινοβουλίου παραμένουν και σε αυτήν την δημοσκόπηση, ο ΛΑΟΣ με 1,2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6%.

Την ίδια στιγμή το 48% δηλώνει ότι θα ψηφίσει με βάση την παραμονή ή όχι στην Ευρωζώνη, ενώ το 43% απαντά ότι θα ψηφίσει με βάση το δίπολο «υπέρ ή κατά του Μνημονίου».

Σε άλλη ερώτηση, το 49% υποστηρίζει πως θα ήθελε μία κυβέρνηση της κεντροαριστεράς, ενώ άνοδο εμφανίζει το ποσοστό των όσων προτιμούν κυβέρνηση κεντροδεξιάς, με 38%

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ