Βάνα Μπάρμπα: Ο Λαζόπουλος είναι εμπαθής... - iefimerida.gr

Βάνα Μπάρμπα: Ο Λαζόπουλος είναι εμπαθής...

Βάνα Μπάρμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν η Βάνα Μπάρμπα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας ότι «δεν παύει να είναι εμπαθής, ανάλογα με αυτά που αγαπάει και μισεί», ενώ πρόσθεσε ότι έχει τον κόσμο μαζί του και δεν είναι πάντα αντικειμενικός.

Με αφορμή τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με το κόμμα του οποίου «κατέβηκε» η ηθοποιός στις εκλογές, η Βάνα είπε: «πολλούς έχει στα βίντεό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι εξαιρετικός, αλλά, για παράδειγμα, τον Παπανδρέου τον καρατόμησε».

«Δεν λαϊκίζει, δεν έχει ανάγκη να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Έχει τεράστια εξουσία από μόνος του. Αν κατέβαινε τώρα με τον Τσίπρα, θα ήταν πρώτο κόμμα οι δύο τους», συνέχισε η Βάνα και πρόσθεσε πως «όταν κατεβαίνεις στην πολιτική δεν το κάνεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ