H Μαριέττα Χρουσαλά επιβεβαίωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη - iefimerida.gr

H Μαριέττα Χρουσαλά επιβεβαίωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη

Μαριέττα Χρουσαλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες περί έλευσης του πελαργού επιβεβαίωσε η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όταν η παρουσιάστρια είπε στη Μαριέττα ότι η εγκυμοσύνη της πάει και να χαίρεται το μωρό της, εκείνη την ευχαρίστησε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την εγκυμοσύνη.

Στην συνέχεια, η 29χρονη Μαριέττα, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, μίλησε για το παιδί που περιμένει ανοιχτά: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι φύλο είναι. Ρωτήσαμε, αλλά επειδή δεν ήταν οι γιατροί 100% σίγουροι, είπαν καλύτερα να μην το πουν γιατί μετά δένεσαι με την ιδέα, μετά το λες και πρέπει να το αλλάξεις. Θέμα χρόνου είναι και θα βεβαιωθούμε».

Πρόσθεσε πάντως: «Για κάποιο λόγο, αισθάνομαι ότι είναι αγόρι. Αλλά ίσως με έχουν επηρεάσει οι γύρω μου με όσα μου λένε αλλά δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να το καταλάβεις ή να το δεις».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν έχει ζαλάδες αλλά αγχώθηκε ιδιαίτερα στην αρχή της εγκυμοσύνης: «Αγχώνομαι με πολλά πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ποτέ ότι θα αγχωθώ, όπως μήπως κάποια τροφή περιέχει κάτι που ίσως δεν κάνει να φάω –που μπορεί η ποσότητα να είναι απειροελάχιστη, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει κάποιο κακό στο έμβρυο- μέχρι μήπως φτερνιστώ και τρανταχτώ και μετά λέω "ας ξαπλώσω". Αλλά τώρα έχω μπει σε ένα πρόγραμμα και έχω ησυχάσει».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε πότε εκείνη και ο σύζυγός της ενημέρωσαν τις δυο οικογένειες για την εγκυμοσύνη και γιατί καθυστέρησαν να το ανακοινώσουν, η Μαριέττα Χρουσαλά απάντησε: «Το είπαμε σχεδόν στον τρίτο μήνα. Το έμαθαν τρεις ημέρες πριν την πρώτη φημολογία στα περιοδικά. Μας συμβούλεψε ο γιατρός ότι μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα πάνε καλά -επειδή είναι και η πρώτη εγκυμοσύνη και δυστυχώς είναι αυξημένα τα ποσοστά αποβολής- να μην το πούμε. Εγώ το έμαθα πρώτη, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τον σύζυγό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ