Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους Αφγανούς για την δολοφονία στην Πάτρα - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους Αφγανούς για την δολοφονία στην Πάτρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους Αφγανούς για την δολοφονία στην Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο ένας εκ των τριών Αφγανών που συνελήφθη από την Αστυνομία για τον φόνο του 30χρονου στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφγανός ισχυρίστηκε κατά την απολογία του, ότι δεν είναι αυτός ο δράστης του φόνου. Επίσης ισχυρίστηκε πως όταν οι δύο ομοεθνείς του άρχισαν να λογομαχούν με τον 30χρονο, αυτός έφυγε από το σημείο. Από την πλευρά της η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και των δύο άλλων Αφγανών, που εμπλέκονται στην υπόθεση του φόνου.

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται η μεταφορά από την Πάτρα στην Αθήνα, όσων μεταναστών θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Η μεταφορά γίνεται με λεωφορεία που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Ειδικότερα, μεταφέρονται κυρίως μετανάστες που διέμεναν τον τελευταίο καιρό, τόσο στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της «Πειραϊκής - Πατραϊκής», όσο και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων συνοικιών της πόλης. Ας σημειωθεί ότι η μεταφορά μεταναστών είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό πριν να ξεσπάσουν τα επεισόδια.

Επίσης για το ζήτημα του μεταναστευτικού συνεδρίασε απόψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, το οποίο απηύθυνε έκκληση για αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης στην Πάτρα, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ακόμη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς συναντήθηκαν με κατοίκους των νοτίων συνοικιών, σε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας και να επανέλθει η κοινωνική ειρήνη στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ