Σοκ – Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν πέφτοντας από τον 5ο όροφο - iefimerida.gr

Σοκ – Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν πέφτοντας από τον 5ο όροφο

Σοκ – Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν κάνοντας βουτιά στο κενό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις οκτώ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, μία 90χρονη μητέρα και ο 60χρονος γιος αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους κάνοντας βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο του σπιτιού όπου διέμεναν στην συμβολή των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου στην πλατεία Βάθης.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε τους γείτονες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. O θάνατός των δύο ήταν ακαριαίος, ενώ οι λόγοι που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία είναι ακόμα άγνωστοι.

Σύμφωνα με αυτόπτης μάρτυρας ο γιος φέρεται να έσπρωξε τη μητέρα του στο κενό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε και εκείνος. Μάλλον αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα αφού τα τελευταία δυο χρόνια ο γιος ήταν άνεργος - μουσικός στο επάγγελμα - και οι δυό τους ζούσαν με την σύνταξη της μητέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ