Σκωτσέζικο ντους από τον καιρό -Ετοιμάστε πάλι τις ομπρέλες σας - iefimerida.gr

Σκωτσέζικο ντους από τον καιρό -Ετοιμάστε πάλι τις ομπρέλες σας

Ετοιμάστε τις ομπρέλες σας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύσκολες καιρικές συνθήκες θα γίνει η έναρξη του Ράλι Ακρόπολις, οπότε ετοιμάστε τις ομπρέλες και τα αδιάβροχά σας γιατί αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα γίνουν πιο ισχυρές, ενω τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές, ενω θα παρουσιαστεί βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενω από το απόγευμα τα απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία να είναι ισχυρές, αλλά απο το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η γενική θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου ενω, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν και μέχρι το βραδυ θα σταματήσουν. Η γενική θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενω στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και Εύβοια θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά, ενω αναμένεται βελτίωση το βραδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις βόρειες Κυκλάδες οπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενω τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ. Στη Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 εως 25 βαθμούς Κελσίου, ενω στις Κυκλάδες εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα βορειοτέρα τμήματα και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί απο 17 εως 24 βαθμούς Κελσίου

Για αύριο Παρασκευή, θα υπάρξει μικρή βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας. Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στις ανατολικότερες περιοχές και ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρες μπόρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ