Γνώρισε τους νέους X-Men - iefimerida.gr

Γνώρισε τους νέους X-Men

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν τον Wolverine, την Storm και τον Cyclops, στην ομάδα του Magneto και του Professor X ήταν ο Havoc, ο Banshee και ο Beast. Και για να μη νομίζεις ότι σου μιλάω κινέζικα, δες τα νέα trailers του X-Men: First Class για να τους γνωρίσεις.

Το κινηματογραφικό franchise των μεταλλαγμένων υπερηρώων που ξεκίνησε με το X-Men (2000) και συνέχισε με το X2: X-men United (2003) του Bryan Singer για να σταμπαριστεί ως μια από τις καλύτερες μεταφορές κομικ ηρώων στο σινεμά, πριν εκτροχιαστεί με το Χ-Men: The Last Stand (2006) του Brett Ratner και σμπαραλιαστεί τελείως με το X-Men Origins: Wolverine (2009) του Gavin Hood, ετοιμάζεται να πάρει τα πράγματα από την αρχή, συνδυάζοντας το origin story του Magneto με το ολοκληρωτικό restart των ηρώων του, στο X-Men: First Class (2011), το καινούριο trailer του οποίου είχες δει εδώ την προηγούμενη βδομάδα.

Για να σου συστήσει όμως λίγο καλύτερα τους τρεις καινούριους ήρωές της που θα σε περιμένουν για το ραντεβού σας στις αίθουσες στις αρχές του Ιούνη, η παραγωγή έβγαλε σήμερα στα δίκτυα τρία character trailers, για τους τρεις χαρακτήρες που θα βοηθήσουν στην αποσόβηση της πυρηνικής κρίσης των πυραύλων της Κούβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σινεμά cinema ταινίες x-men
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ