Ισχυρή κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο θέλει η Ευρώπη - iefimerida.gr

Ισχυρή κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο θέλει η Ευρώπη

Ισχυρή κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο θέλει η Ευρώπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ομαλό σχηματισμό μίας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία θα μπορέσει να εφαρμόσει με αποφασιστικότητα τις απαιτούμενες δημοσιονομικές και δομικές μεταρρυθμίσεις, ευελπιστούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως δημοσιεύει το Dow Jones Newswire, αυτή η αναφορά περιλαμβάνεται στο προσχέδιο απόφασης της Συνόδου Κορυφής σχετικά με την Ελλάδα, ενώ στην συνέχεια λέγεται πως «είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».

Στην συνέχεια επισημαίνεται πως τα μέλη της Ευρωζώνης από το Μάιο του 2010 συνεισφέρουν σημαντικά για να ξεπεράσει η Ελλάδα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δείχνοντας απαράμιλλη αλληλεγγύη.

Στο προσχέδιο αναγνωρίζεται επίσης ότι «οι σημαντικές προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών» καθώς και «η πλήρης κατανόηση των προκλήσεων που θα εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ