Το twitter πέθανε τον Γκορμπατσώφ- «Υπερβολές» απαντά ο ίδιος! - iefimerida.gr

Το twitter πέθανε τον Γκορμπατσώφ- «Υπερβολές» απαντά ο ίδιος!

Το twiiter πέθανε τον Γκορμπατσόφ- «Υπερβολές» απαντά ο ίδιος!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνα πριν τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής των κατόχων Νόμπελ Ειρήνης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο τελευταίος σοβιετικός ηγέτης δεν ήταν καλά. Η ανακοίνωση θανάτου του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ αφορούσε απλά... κάποιον συνονόματο.

«Τα ρεπορτάζ για τον θάνατό μου ήταν τουλάχιστον υπερβολές. Ευχαριστώ για την ανησυχία και τα καλά λόγια. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα τα σχόλια που έκανε ο κόσμος», δήλωσε ο 81χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ συγκινημένος για την απήχηση που είχε στο διαδίκτυο η χτεσινοβραδινή είδηση του θανάτου του.

«Ενημερώστε, λοιπόν, τους αναγνώστες σας ότι ζω ακόμη και... συνεχίστε κανονικά τις δουλειές σας», συνέχισε με χιούμορ ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης (από το 1985 μέχρι το 1991), ο οποίος μέσα από τις προσπάθειές του για μεταρρύθμιση συνέβαλε στο τέλος του ψυχρού πολέμου αλλά και το τέλος της κραταιάς κομμουνιστικής ΕΣΣΔ.

Οι συνεργάτες του παραδέχτηκαν πάντως ότι, λόγω της ταχύτητας με την οποία πήρε διαστάσεις το θέμα, είναι αδύνατον να εντοπίσουν το πρώτο μήνυμα του twitter που πυροδότησε τις φήμες για τον θάνατο του Γκορμπατσόφ όπως και την «είδηση» ότι νοσηλευόταν χτες σε νοσοκομείο της Μόσχας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ