Η Ντόρα δίπλα στον Σαμαρά σε εκδήλωση της ΝΔ μετά από δυόμιση χρόνια - iefimerida.gr

Η Ντόρα δίπλα στον Σαμαρά σε εκδήλωση της ΝΔ μετά από δυόμιση χρόνια

Η Ντόρα δίπλα στον Σαμαρά σε εκδήλωση της ΝΔ μετά από δυόμιση χρόνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια, η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί, εκτός απροόπτου, το Σάββατο στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο ΣΕΦ.

Πρόκειται για την Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη στην οποία προσκλήθηκε να παραστεί καθώς θα σημάνει ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις και η στρατηγική του κόμματος στον εκλογικό αγώνα. Τη συνδιάσκεψη θα συγκροτήσουν ο πρόεδρος του κόμματος, οι αντιπρόεδροι, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι επικεφαλής των Γραμματειών, οι πρόεδροι ΝΟΔΕ, τα μέλη των ΝΟΜΕΚ.Ε., οι υποψήφιοι βουλευτές της 6ης Μαΐου, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, η Κεντρική Επιτροπή: α) της ΔΑΚΜΕ Δημοσίου Τομέα, β) της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γ) της ΔΑΚΜΜΕ, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες, οι Εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας και τα Προεδρεία των ΕΚΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ