Πλεύρης: Ο Τσίπρας... ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον μου - iefimerida.gr

Πλεύρης: Ο Τσίπρας... ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον μου

Πλεύρης: Ο Τσίπρας... ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπίθεση από μια ομάδα 30 ατόμων δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης. Ο ίδιος, πάντως, για το γεγονός άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ...

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης την ώρα που ο κ. Πλεύρης – ο οποίος μόλις τη Δευτέρα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στη Ν.Δ. - έμπαινε στο χώρο των δικαστηρίων.

Η ομάδα των 30 αντιεξουσιαστών προπηλάκισε και χτύπησε τον κ. Πλεύρη, ο οποίος, όμως, κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του.

Λίγο αργότερα, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει τη λειτουργία ανεξάρτητης ιστοσελίδας, μέσω της οποίας οργανώθηκε η επίθεση.

Οπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε, τα άτομα που του επιτέθηκαν πιθανώς «είναι αριστεριστές ή ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σημείωσε ότι πάντα ήταν στόχος σε αυτόν τον κόσμο».

Μάλιστα ανέφερε ότι ανάμεσα στα άλλα τον χαρακτήρισαν «φασίστα» και τον προειδοποίησαν: «Τώρα που ερχόμαστε στα πράγματα, θα δείτε τι έχετε να πάθετε».

Την πληροφορία για την επίθεση μετέδωσε αρχικά στο Τwitter του ο πρώην βουλευτής την Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης.

«Αντιεξουσιαστές άνανδροι επιτέθηκαν και κτύπησαν τον Θάνο Πλεύρη στα Δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο. Η Ελλάδα της Ακρας Αριστεράς» ανέφερε το tweet του κ. Πλεύρη.

Καταδίκασε την επίθεση η Ν.Δ.

Η Ν.Δ. δια του εκπροσώπου της , Γιάννη Μιχελάκη, καταδίκασε την επίθεση ως «θρασύτατη και άνανδρη»

Παράλληλα, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση «εναντίον των εξτρεμιστικών στοιχείων και όσων ενστερνίζονται πρακτικές βίας».

Ακόμη, ανέφερε ότι «οι κραυγές των δραστών, την ώρα της άνανδρης επίθεσης, ότι "τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία, θα δεις τι θα πάθεις" και ότι "αυτά είναι μόνο η αρχή", δεν έχουν θέση στη δημοκρατική Ελλάδα».

Τέλος, κάλεσε τις αρχές «να εντοπίσουν, να συλλάβουν και να τιμωρήσουν, τόσο τους δράστες, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της βίας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ