Επίσημα στην κυκλοφορία το νέο TESLA Model S απο 22 Ιουνίου - iefimerida.gr

Επίσημα στην κυκλοφορία το νέο TESLA Model S απο 22 Ιουνίου

Επίσημα στην κυκλοφορία το νέο TESLA Model S απο 22 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε το αυτοκίνητο, ο υπεύθυνος πωλήσεων της Τέσλα, Τζορτζ Μπλακενσιπ, επιβεβαίωσε στο blog της εταιρείας ότι οι πρώτοι πελάτες, που είχαν κάνει κρατήσεις θα μπορούν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους σε ένα μήνα από σήμερα.

«Βρισκόμαστε μπροστά στο πρόγραμμα και ανυπομονώ να βάλουμε τους πρώτους μας πελάτες πίσω απο το τιμόνι», έγραψε ο Μπλακενσιπ, «Ανυπομονούσαμε για αυτή τη μέρα εδώ και τρία χρόνια και ο ενθουσιασμός στο γραφείο και το εργοστάσιο κλιμακώνεται καθημερινά»Αν είστε απο εκείνους τους τυχερούς που θα παραλάβουν το αυτοκίνητο στις 22 Ιουνίου, θα διαπιστώσετε με έκπληξη οτι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την 17 ιντσών οθόνη αφής, προκειμένου να προσαρμόσετε την ηλεκτρονικήοδήγησημε τορυθμιζόμενοτιμόνι,τις αναρτήσεις και το γκάζι, για μία πραγματικά άνετη εμπειρία. Επίσης αν δε διαθέτετε $87.500, μπορείτε να αποκτήσετε ένα απο τα πρώτα χίλια «υπογεγραμμένα» αυτοκίνητα με 85kwh μπαταρία, τα οποία στοιχίζουν 18.000$ περισσότερο απ'οτι το απλό Τesla model S.

Η Τέσλα ανακοίνωσε οτι θα φέρει τέσσερα δοκιμαστικά μοντέλα του αυτοκινήτου, αυτό το σαββατοκύριακο, στα εγκαίνια του νόυ της καταστήματος στη Νέα Υόρκη, ενω ένα κόκκινο Tesla Model S, θα κάνει το γύρο του Καναδά στη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών.

Επιπλέον η Τέσλα θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο της μοντέλο και τη διαδικασία κατασκευής του στο πρώην εργοστάσιο NUMMI, με φωτογραφίες που θα αναρτήει στο blog της. Η πρώτη σχετική φωτογραφία που ανέβασε, απεικονίζει ολόκληρη την ομάδα κατασκευής, να ποζάρει μπροστά στο δημιούργημά τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Tέσλα ανακοίνωσε οτι το καινούριο αυτό μοντέλο πιάνει τελική ταχύτητα τα 300 μίλια. Παρόλαυτά το αμάξι είναι για «γερά πορτοφόλια», αφου οι τιμές για τα μη-ενυπόγραφα μοντέλα ξεκινάνε απο 49.900$

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ