Μπορεί ο Μάικλ Τζάκσον να πέθανε, αλλά συνεχίζει να βγάζει δίσκους - iefimerida.gr

Μπορεί ο Μάικλ Τζάκσον να πέθανε, αλλά συνεχίζει να βγάζει δίσκους

Μάικλ Τζάκσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι ο Μάικλ Τζάκσον ακόμα και νεκρός είναι μηχανή παραγωγής χρημάτων αποδείχτηκε λίγο μετά το θάνατό του, τον Ιούνιο του 2009, όταν οι δίσκοι του ξεπούλησαν, όλα του τα μυστικά βγήκαν στη φόρα και τελικά ανακηρύχθηκε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους εκείνης της χρονιάς, αν και πεθαμένος.

Προφανώς με αυτό ως γνώμονα, η δισκογραφική με την οποία συνεργαζόταν αποφάσισε να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου ένα νέο άλμπουμ του βασιλιά της ποπ με τίτλο «Bad 25», όπου το 25 παραπέμπει στην 25η επέτειο από την νίκη του τραγουδιού Bad στα βραβεία Γκράμι.

Η μόνη διαφορά είναι ότι σε αυτό το δίσκο, το Βad θα κυκλοφορήσει με νέα μουσική, ενώ στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται τραγούδια και demo από τον κατάλογο του διάσημου τραγουδιστή τα οποία δεν έχουν κοπεί, όπως είχε γίνει με τα αυθεντικά, αλλά είναι ολόκληρα.

Μαζί με το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και ένα DVD με τη συναυλία του Τζάκσον στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου το 1987, προς τιμή του Καρόλου και της Νταϊάνας, που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και την οποία είχαν παρακολουθήσει 72 .000 άνθρωποι. Το βίντεο αυτό υπήρχε στα αρχεία του τραγουδιστή και ήταν το μοναδικό αντίτυπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ