Ζεστή και ηλιόλουστη μέρα σήμερα, με λίγη συννεφιά το μεσημέρι - iefimerida.gr

Ζεστή και ηλιόλουστη μέρα σήμερα, με λίγη συννεφιά το μεσημέρι

Ζεστή και ηλιόλουστη μέρα σήμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Τετάρτη, προβλέπεται μία γενικά ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη μέρα, ενω μόνο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές το απόγευμα

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά, ενω η θεερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Για άυριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι άστατος, με αρκετή συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ιδίως το μεσημέρι και το απόγευμα, απο το βράδυ όμως, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ