Γκάμπριελ σε Τσίπρα: «Αν ανατρέψετε τις συμφωνίες, τις ανατρέπουμε κι εμείς» - iefimerida.gr

Γκάμπριελ σε Τσίπρα: «Αν ανατρέψετε τις συμφωνίες, τις ανατρέπουμε κι εμείς»

SPD
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αναβολή του ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του SPD, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, τελικώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο πρόεδρος του SPD, δήλωσε στον Αλέξη Τσίπρα πως ενδεχόμενη μονομερής καταγγελία των συμφωνιών από την Ελλάδα θα οδηγήσει σε αθέτηση των συμφωνιών και από την πλευρά της Γερμανίας και των υπολοίπων Ευρωπαίων.

«Δεν θα συνεχίσουμε και από την πλευρά μας τις πληρωμές προς την Ελλάδα. Οι συμφωνίες έχουν υπογραφεί και πρέπει να τηρούνται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι και εμείς στη Γερμανία έχουμε δυσκολίες να εξηγήσουμε στους ψηφοφόρους μας γιατί πρέπει να πληρώνουν για την Ελλάδα», φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ