Sky News: Φτώχεια, πείνα και ιερόδουλες που πληθαίνουν στην Ελλάδα του 2012 - iefimerida.gr

Sky News: Φτώχεια, πείνα και ιερόδουλες που πληθαίνουν στην Ελλάδα του 2012

Reuters: Φτώχεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ζοφερή εικόνα για την ελληνική κοινωνία παρουσιάζει το βρετανικό δίκτυο Sky News, το οποίο εντοπίζει στην Αθήνα, ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια, και ανθρώπους να μαζεύουν από τον δρόμο πεταμένα τρόφιμα.

«Από τότε που έγιναν οι περικοπές στη σύνταξή μου δε μπορώ να αγοράσω φαγητό και ψάχνω στα σκουπίδια. Απλά ελπίζω ότι η κατάσταση δεν θα χειροτερεύσει» είπε ο 70χρονος συνταξιούχος κ. Ελευθέριος που το τηλεοπτικό συνεργείο του Sky News εντόπισε σε ένα δρόμο της Αθήνας.

«Ζούμε μια κατάσταση όπως τότε με τον πόλεμο. Δε μπορούμε να αγοράσουμε αυτά που έχουμε ανάγκη» λέει η κ. Αργυρώ για να συνεχίσει η κ. Ειρήνη με μια λέξη: «Πείνα». Στην συνέχεια γίνεται αναφορά σε πολλές οικογένειες οι οποίες σύμφωνα με το δίκτυο αφήνουν τα παιδιά τους σε οικογένειες SOS επειδή δεν μπορούν πια να τα συντηρήσουν.

«Η Ελλάδα παλεύει να κρατηθεί στα πόδια της» συνεχίζει το άρθρο, το οποίο κάνει αναφορά και στον αυξανόμενο αριθμό των ιερόδουλων και στην έλλειψη στοιχείων για το πόσες εργάζονται ως «σκλάβες του σεξ».

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ